Translate Page To German Tranlate Page To Spanish Translate Page To French Translate Page To Italian Translate Page To Japanese Translate Page To Korean Translate Page To Portuguese Translate Page To Chinese
  Number Times Read : 327    Word Count: 415  
Categories

Arts & Entertainment
Business
Career
Cars and Trucks
Celebrities
Communications
Computers
Culture and Society
Disease & Illness
Environment
Fashion
Finance
Food & Beverage
Health & Fitness
Hobbies
Home & Family
Inspirational
Internet Business
Legal
Online Shopping
Pets & Animals
Politics
Product Reviews
Recreation & Sports
Reference & Education
Religion
Self Improvement
Travel & Leisure
Vehicles
Womens Issues
Writing & Speaking
 


   

Frida Boisens föreläsning kan hjälpa dig bli expert på sociala medier[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://articlespromoter.com/rss.php?rss=284
By : Travis Kendre    99 or more times read
Submitted 2018-01-24 07:08:27
När det kommer till sociala medier, traditionell media och att bygga sitt eget varumärke är det få som är lika vettiga och skickliga som Frida Boisen. Hennes bana började som journalist och reporter hos Göteborgsposten innan hon tog sina första staplande steg inom TV-branschen. Där kunde man se henne inom flera sammanhang, från Nyhetsmorgon till Gomorron Sverige och morgonprogram hos olika kanaler.

Från tidning till TV och tillbaka

Därefter återgick hon till det skrivna ordet och jobbade som krönikör och reporter hos Expressen samt andra publiceringar, både i tidningsformat och på nätet. Så småningom blev hon chefredaktör för det stora modemagasinet Plaza Kvinna innan hon tog det stora steget över till Bonnier. Idag har hon titeln Vice President Head of Digital hos Bonnier Magazines & Brands. Hon är en av de ledande auktoriteterna när det kommer till sociala medier.

Vad kan Frida hjälpa dig med?

Dagens samhälle blir mer och mer digitaliserat. Den traditionella marknadsföringen och kundkontakten har sedan länge börjar förflytta sig till internet, något som ställer helt andra krav på företagen. Genom att lyssna på en Frida Boisen föreläsning kan du ta reda på vad det är som gäller idag och hur sociala medier fungerar. Frida har inte bara ett finger på den digitala mediavärldens pulsåder, på ett inspirerande sätt kan hon beskriva vilka möjligheter hon kan se i framtiden och hur man bäst anpassar sig både för nutiden och det som komma skall.

Boka föreläsare redan idag

Det finns få företag som har råd att strunta i sociala medier. De företag som inte anpassar sig till marknaden kommer så småningom att försvinna eller tappa marknadsandelar till företagen som möter kunderna där de finns. Med Fridas hjälp kan det egna företaget få en flygande start och börja utveckla digitala strategier som är långsiktiga och hållbara.

Utnyttja sociala medier på rätt sätt

Sociala medier skiljer sig mycket från det traditionella sättet att marknadsföra sig på. Istället för att bara trycka ut ett budskap och hoppas på det bästa så bygger sociala medier på det sociala. Det är en tvåvägskanal där andra människor kan kommunicera med företaget och med varandra. På sociala medier så gäller det även att synas och för att verkligen lyckas så måste du, enligt Frida själv, tala med känslor. Vägen till framgång går via hjärtat. Exakt hur just du ska göra för att lyckas med sociala medier kan du få reda på genom att lyssna på hennes föreläsning.
Author Resource:- Frida Boisen föreläsning

Boka Föreläsare
Article From Articles Promoter Article Directory

HTML Ready Article. Click on the "Copy" button to copy into your clipboard.
Firefox users please select/copy/paste as usual
New Members
select
Sign up
select
learn more
Affiliate Sign in
Affiliate Sign In
 
Nav Menu
Home
Login
Submit Articles
Submission Guidelines
Top Articles
Link Directory
About Us
Contact Us
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print This Article
Add To Favorites

 

Free Article Submission

Website Security Test